Késélező
WORK SHARP késélező + Tartalék szalag szett
WORK SHARP Ken Onion késélező + Tartalék szalag szett
Graef késélező Piccolo - kézi
Graef késélező PRONTO M465 - kézi
SCANPAN 3-lépcsős késélező
KAI 400-1000 Whetstone vízes fenőkő
Work Sharp és Graef késélező – Precíz élezés
A késélezők a mindennapi konyhai és outdoor használat nélkülözhetetlen eszközei. Egy jól megélezett kés nemcsak pontosabb vágást biztosít, hanem biztonságosabb is, hiszen kevesebb erőfeszítést igényel a használata. Kollekciónkban a Graef és a Work Sharp prémium késélezői kaptak helyet, amelyek minden igényt kielégítenek az otthoni főzőktől a profi felhasználókig.
Graef késélezők – precizitás és elegancia
A Graef élezők fejlett technológiát és modern formatervezést ötvöznek. Gyémántbevonatú tárcsáik és többfokozatú rendszereik garantálják a borotvaéles pengéket.
• Hibrid és elektromos késélezők a mindennapi használathoz
• Speciális modellek japán késekhez és 15°-os élhez
• Moduláris rendszerek (pl. SG2000) cserélhető élezőmodulokkal
Work Sharp – amerikai innováció
A Work Sharp késélezők sokoldalú, moduláris rendszerei a kések, szerszámok és outdoor felszerelések professzionális karbantartását szolgálják. A precíz állítható szögek, erős szalagok és tartós kialakítás lehetővé teszik, hogy a kés mindig tökéletes éllel álljon rendelkezésre.
• Precision Adjust rendszerek – állítható szög, kézi és profi változatok
• Elektromos kés- és szerszámelezők – gyors és hatékony megoldás
• Ken Onion Edition – a legmagasabb szintű személyre szabhatóság a késélezésben
Miért érdemes prémium késélezőt választani?
• Borotvaéles él egyszerűen, biztonságosan
• Precíz élezési szög – konyhai és speciális késekhez is
• Tartós anyaghasználat és hosszú élettartam
• Professzionális megoldások az otthoni és ipari igényekre
A Graef és Work Sharp késélezők gondoskodnak arról, hogy minden kés mindig a legjobb formáját hozza. Legyen szó konyhai főzésről, szabadtéri tevékenységekről vagy szakmai felhasználásról, ezek a modellek garantálják a kompromisszumok nélküli élességet.