Sous vide céljára csak speciális, többrétegű műanyag tasak használható, amelynek a belső rétege megfelel az élelmiszerhigiéniai előírásoknak, a külső rétege pedig ellenáll a víznek, gőznek és meghatározott értékig a hőmérsékletnek. A középső rétegek pedig a vákuum zacskó mechanikai szilárdságát biztosítják. Termékeink BPA-mentesek, és mentesek bármilyen más műanyagokban gyakran megtalálható káros anyagoktól. Az élelmiszer biztonság nagyon fontos számunkra.
Minimum követelmények:
- A belső, élelmiszerrel érintkező rétege Élemiszer biztos
- Minimum 3 rétegű
- 85-110 micron vastagságú
- Legalább 2 órán át károsodás nélkül tűr 115-121 Celsius fokot.
- Lágyítóktól és egyéb hő hatására kioldódó vegyszerektől mentes
Premium minőségű sousvide fóliák webshopja