Sous Vide alapok - Előnyök és lehetőségek Melyek a sous vide-álás alapvető lépései? Az ételt légmentesen zárja le az erre a célra gyártott főzőtasakokba! •...
Sous Vide táblázat - hőmérsékletek és időtartamok ételtípusonként Az alábbi táblázatban összegyűjtöttük a leggyakrabban használt ételek és alapanyagok javasolt szuvidálási hőmérsékl...
Meddig állnak el az élelmiszerek és hogyan többszörözhetjük meg az ételeink eltarthatóságát? Vajon meddig jó a fagyasztott hús? Meddig tartható el a mélyhűtött hal vagy zöldség? Meddig áll el egy felvágott? ...
Milyen vákuumtasakok használhatók Sous Vide főzéshez? Sous vide céljára csak speciális, többrétegű műanyag tasak használható, amelynek a belső rétege megfelel az élelmis...
Sokkoló hűtés - Így tegyünk el készételt a vákuumozva A sous vide egyik legnagyszerűbb előnye - végezze azt háziasszony, vagy egy étterem séfje - hogy a szakács több sza...
Vákuumcsomagolási eljárás és előnyei Az ételek eltarthatóságának alapvető problémája a minőségromlás és a korlátozott (általában igen rövid) eltartható...
Lépésről lépésre Sous Vide alapok - Előnyök és lehetőségek Melyek a sous vide-álás alapvető lépései? Az ételt légmentesen zárja le az erre a célra gyártott főzőtasakokba! •...
Lépésről lépésre Sous Vide táblázat - hőmérsékletek és időtartamok ételtípusonként Az alábbi táblázatban összegyűjtöttük a leggyakrabban használt ételek és alapanyagok javasolt szuvidálási hőmérsékl...
Lépésről lépésre Meddig állnak el az élelmiszerek és hogyan többszörözhetjük meg az ételeink eltarthatóságát? Vajon meddig jó a fagyasztott hús? Meddig tartható el a mélyhűtött hal vagy zöldség? Meddig áll el egy felvágott? ...
Lépésről lépésre Milyen vákuumtasakok használhatók Sous Vide főzéshez? Sous vide céljára csak speciális, többrétegű műanyag tasak használható, amelynek a belső rétege megfelel az élelmis...
Lépésről lépésre Sokkoló hűtés - Így tegyünk el készételt a vákuumozva A sous vide egyik legnagyszerűbb előnye - végezze azt háziasszony, vagy egy étterem séfje - hogy a szakács több sza...
Lépésről lépésre Vákuumcsomagolási eljárás és előnyei Az ételek eltarthatóságának alapvető problémája a minőségromlás és a korlátozott (általában igen rövid) eltartható...
Lépésről lépésre Videós sous vide receptek Mi a Sous Vide? Nézze meg Preziben! Sous Vide Alapok Sous Vide készülékek>>
Lépésről lépésre Egészség és élelmiszerbiztonság Miért egészséges főzési eljárás a sous vide-álás? A sous vide eljárással készített ételek olyan fontos tápanyag...
Lépésről lépésre Mindent a húsok szuvidálásáról Marhahús, sertés, bárány és vadhús Készíthetek egyszerre úgy steak-eket, hogy azok különböző módon legyenek átsüt...
Lépésről lépésre Ennyi ideig kell szuvidolni az ételeket Mennyi az átlagos főzési idő a sous vide-álásnál? A főzési idő változó, lehet akár 20-30 perc (sovány halak, lib...