Séfek Sous Vide-élményei
Richard Blais – Top Chef All Stars győztes, Flip Burger Boutique tulajdonosa, Atlanta, GA
"A SousVide Supreme használatával minden egyes alkalommal tökéletes eredményt érhetünk el."
Richard Blais híres arról, hogy feszegeti a kulináris határokat, amelyet a BRAVO Emmy-díjas "Top Chef" és a Food Network "Iron Chef America" című sorozataiban is bizonyított. A New York-i Culinary Institute of America és a kaliforniai French Laundry-nál képzett séf mély érdeklődéssel kísérletezik a sous vide technikával, amelyet az egyik legjelentősebb főzési trendként támogat a 21. században.
Ouita Michel – Tulajdonos/Főszakács, Holly Hill Inn, Midway, KY
"A SousVide Supreme lehetővé tette számunkra, hogy kontrolláljuk mindazt, amit a tűzhelyen nem lehet. Fácánmell elkészítésekor például megőrzi annak tökéletes szaftosságát és lágyságát. Tökéletes minden alkalommal, találgatás nélkül."
Ouita Michel és férje, Chris három Kentucky Bluegrass éttermet üzemeltetnek, melyek közös vonása az urbánus, vendégszerető légkör és a kiváló ételek. Ouita konyhájának alapját a helyi farmok adják, ami az 1980-as évek óta a házaspár étteremfilozófiájának része. A Holly Hill Inn a The New York Times szerint is egy "kincses étterem".
Jason Wilson – Séf/Tulajdonos, CRUSH, Seattle, WA
"A SousVide Supreme mérete és súlya nagy előnyt jelent a catering üzletünkben, valamint kisebb rendezvényeken és privát vacsorákon. Az eszköz könnyen szállítható és minden helyzetben jól használható, pontosan tartja a hőmérsékletet, gyorsan melegít, és kiválóan alkalmazható halak, húsok, zöldségek elkészítéséhez."
2006-ban Jason Wilsont az elismert Food and Wine magazin Észak-Amerika tíz legjobb új séfe közé választotta, 2010-ben pedig elnyerte a James Beard-díjat "Északnyugat Legjobb Séfje" kategóriában.
Jonathon Davies – Privát események séfje és menükonzultáns, JonathonDavies.com
"Őszintén mondhatom, hogy ha valaki kipróbálja a sous vide főzést, örökre megváltozik a főzéshez való viszonya! A SousVide Supreme nemcsak a megjelenésében, hanem működésében és az étel minőségében is kiválóságot tükröz. Amíg nem kóstolt valaki sous vide steak-et, nem élt igazán – ez valóban ennyire jó."
Jonathon Davies megnyerte az ITV Britain’s Best Dish 2010 versenyét.
Alex Seidel – Séf/Tulajdonos, Fruition Restaurant, Denver, CO
"Húsz évnyi tapasztalattal a hátam mögött számos konyhai eszközt kipróbálhattam, de a SousVide Supreme az egyik kedvencem lett. A világ séfjei sous-vide technikával dolgoznak, és ez a vízfürdő megkönnyíti a receptek elkészítését, tisztaságot és gazdag ízeket biztosít."
Alex Seidelt többször is jelölte a James Beard Alapítvány a „Legjobb Séf Délnyugat” kategóriában, és a Food and Wine magazin 2010-ben az "Év Legjobb Új Séfje" címmel is elismerte.
Tom Cockerill – Séf és tulajdonos, Entropy Restaurant, Leicester, UK
"A SousVide Supreme vízfürdőt sok ételünk előkészítéséhez és felszolgálásához használjuk. A modern, rozsdamentes acél dizájn elegáns megjelenést kölcsönöz neki, és elég masszív ahhoz, hogy egy forgalmas éttermi konyhában is helyt álljon."
Az Entropy számos díjat nyert, többek között a ‘Legjobb pub/éttermi étkezés Leicestershire-ben’ címet a Leicestershire Tourism Awards-on.
Katherine Emmenegger – Főszakács, Great News! Cooking School, San Diego, CA
"A SousVide Supreme egyedülállóan könnyen használható, pontos és könnyen tisztítható. Mindenkinek ajánlom, aki egészséges, precízen elkészített ételekre vágyik, amelyek bármikor tálalhatók."
Katherine Emmenegger jelenleg az Entrée Preneur tulajdonosa és vezetője, amely a gasztronómia különböző területeire fókuszál.
Jamie Watson – Tulajdonos/Főszakács, Delicioux, Nashville, TN
"A sous vide főzés egyik legnagyobb előnye a könnyedség, amellyel minden alkalommal ízletes eredményt érhetünk el. A SousVide Supreme egy új szintre emeli ezt az egyszerű főzési módszert. Remek hőfokszabályozás – könnyen kezelhető – kompakt mérete pedig tökéletes kisebb konyhákban is."
Jamie Watson a híres French Culinary Institute-ban végzett New Yorkban, és legújabb étterme, a DELICIOUX finom ebédet, valamint frissen sült kenyereket és péksüteményeket kínál.
Phillip Foss – Séf, Foss Food Trucks, Chicago, IL
"A SousVide Supreme olyan precizitást kínál, amilyet elvárunk az étteremben, és olyan praktikusságot, amit az otthoni felhasználók is értékelnek!"
Phillip Foss a chicagói Lockwood executive séfjeként számos elismerést szerzett, köztük 3 csillagot a Chicago Tribune-tól és a Chicago Sun Times-tól, valamint a AAA 4 gyémánt fokozatát.
Alex Chow – Vezető Séf, Kai Mayfair, London, UK
"A SousVide Supreme egy egyszerű, megbízható és precíz eszköz, amely lehetővé teszi, hogy a kulináris kreativitás új dimenzióit fedezzem fel, anélkül hogy a felszerelésre kellene koncentrálnom."
A Kai Mayfair három egymást követő évben kapott Michelin-csillagot és a ‘Legjobb kínai étterem’ címet Londonban.
Lenard Rubin – Séf/Partner, The Vig Uptown, Phoenix, AZ
"Bár a sous vide technika nem új, a Sous Vide Supreme forradalmasította a technológia elérhetőségét és használhatóságát az éttermek számára. Mostantól kisebb létszámú személyzettel is kiváló minőségű ételeket készíthetünk."
Lenard Rubint 2002-ben beiktatták az Arizona Kulináris Hírességek Csarnokába, és 2006-ban az "Év Séfje" címet kapta Phoenixben.
Eric Arrouzé – Tulajdonos/Üzemeltető, onlineculinaryschool.net
"A Sous Vide Supreme-nek köszönhetően a technológia megfizethetővé és egyszerűvé vált. A konyháim tele vannak ezekkel a fantasztikus eszközökkel. Könnyű használni, és segít a séfeknek a tökéletes ételek elkészítésében a pontos hőmérséklet-szabályozás révén."
Eric Arrouzé több mint 27 éves tapasztalattal rendelkezik a luxus szállodák és éttermek terén, jelenleg Kanadában oktat és egy online gourmet klubot is vezet.
Susie Norris – Alapító/elnök és séf, Happy Chocolates, Los Angeles, CA
"A SousVide Supreme hőfokpontossága ajándék mindazoknak, akik csokoládéval dolgoznak. Pontos hőfokra van szükségünk a csokoládé kémiájának irányításához, és a SousVide ezt biztosítja."
Susie Norris díjnyertes csokoládéüzlete, a Happy Chocolates, szerepelt a Food Networkön és a MORE magazin