Paradicsom gazpacho

Paradicsom gazpacho

A gazpacho egy remek mediterrán leves, amit hidegen fogyasztanak a forró tengerparti nyarakon. Frissítő, tápláló, rendkívül egészséges étel.

 

Hozzávalók

  • Paradicsom 400 g
  • Piros paprika 100 g
  • Uborka 150 g
  • Hagyma 20 g
  • Lime 30 g
  • Só, bors ízlés szerint

 

Elkészítés

  1. Vágjuk fel az összes hozzávalót kisebb darabokra.
  2. A díszítéshez tegyünk félre apróra vágott paradicsomot, piros paprikát, uborkát, hagymát és zellert.
  3. Tegyük az összes hozzávalót a Kuvings turmixgépbe, és turmixold össze őket, amíg eltűnnek a nagyobb zöldségdarabok. (Ízlés szerint adhatunk hozzá fokhagymát, ecetet és olívaolajat is.)
  4. Ha teljesen sima állagot szeretnénk, turmixolj még tovább.
  5. Az elkészült levest öntsük egy tálba, és helyezzük rá a díszítéshez félretett zöldségeket.
  6. Fogyaszthatjuk pirított kenyérkockákkal vagy kenyérlepénnyel.