Kuvings turmixgépek és botmixer – vákuumtechnológia, profi halk működés

Válogatott Kuvings turmixgépek és egy 1000 W-os botmixer a krémes smoothie-khoz, szószokhoz és professzionális feladatokhoz. A vákuumos turmixolás mérsékli az oxidációt és a habosodást, a zajvédő burkolat pedig vendégtérben is kényelmes zajszintet ad. Az alábbiakban az SV-400M, SV-500M, CB850, CB980, CB1000 és a Kuvings botmixer – 1000 W szerepel.

Vákuumos turmixgépek zajcsökkentő burkolattal

  • SV-400M – vákuumos turmixolás a tiszta ízekért és selymes állagért; zajcsökkentő burkolat a csendesebb működéshez.
  • SV-500M – nagy teljesítményű vákuumos keverés; zajcsökkentő burkolattal vendégtérbe és bárpultba.

Professzionális turmixgépek hangvédő burkolattal

  • CB850 – erős felépítés és hangvédő burkolat, folyamatos kiszolgálásra.
  • CB980 – profi turmixgép automata zajvédő burkolattal, nagy forgalmú kávézókba.
  • CB1000automata vákuum funkció és zajvédő burkolat a prémium smoothie-minőségért.

Kuvings botmixer – 1000 W

  • • 1000 W teljesítmény – gyors pürésítés, turmixolás és emulgeálás.
  • • Praktikus a’la minute főzéshez: krémlevesek, szószok, majonéz, bébiételek.

Felhasználási ötletek

  • • Krémes smoothie: mangó–banán–kókusztej; erdei gyümölcs–joghurt (vákuumos turmixgépek).
  • • Jeges italok és shake-ek vendégtérben (CB850/CB980/CB1000 – hangvédő burkolat).
  • • Krémleves, püré, humusz, pesto (botmixer – 1000 W).

Választási segédlet – röviden

  • • Oxidációt mérséklő, selymes állag: SV-400M, SV-500M.
  • • Nagy terhelés vendégtérben: CB850, CB980 (automata zajvédő), CB1000 (automata vákuum).
  • • Gyors kézi előkészítés: Kuvings botmixer – 1000 W.

Modell-áttekintés

Típus Modellek Kulcs előny Ajánlott felhasználás
Vákuumos turmixgép SV-400M, SV-500M Kevesebb hab, lassabb barnulás, tisztább íz Otthon, juice- és smoothie-bár, vendégtér
Profi turmixgép CB850, CB980, CB1000 Hangvédő burkolat, nagy teljesítmény Bárpult, kávézó, étterem csúcsidőben
Botmixer Kuvings botmixer – 1000 W Gyors, pontos kézi beavatkozás Levesek, pürék, szószok, emulziók

Kulináris fókusz: a vákuumos turmixolás selymesebb textúrát és stabilabb színt ad, a hangvédő burkolat pedig a vendégtéri élhetőséget növeli – a konyhai előkészítéstől a látványpultig.