Landig: a vadászattól a profi konyhatechnikáig
A világhírű Landig + Lava GmbH & Co. vállalatot Manfred Landig alapította 1982-ben a németországi Bad Saulgauban, hogy hűtéstechnikával foglalkozzon. Landig úr szenvedélyes vadászként kezdett foglalkozni a frissen lőtt vadhúsok hűtésével, ami számos szempontból komoly műszaki kihívást jelent. A Landig masszív és megbízható vadhűtői hamar nevet szereztek a komoly vadászati kultúrával rendelkező Németországban. Azonban a vadhűtők csak az első lépést jelentették a Landig számára. A cég a professzionális húsfeldolgozás és az élelmiszerek, különösen a húsfélék tartósítása területén folytatta terjeszkedését. Előbb kiváló minőségű húsfeldolgozó gépeikkel, majd a La.Va vákumcsomagoló termékekkel végül a Dry Ager húsérlelő szekrényekkel bizonyították elkötelezettségüket a prémium minőségű élelmiszeripari termékek iránt. A Landig mára több mint 30 országban van jelen világszínvonalú termékeivel több kategóriában piacvezetőként diktálja fejlesztések irányát és műszaki színvonalát.