Harvest Right Liofilizáló M olajpumpás vákuumszivattyúval
Harvest Right Liofilizáló M olajmentes vákuumszivattyúval
Harvest Right Liofilizáló L olajpumpás vákuumszivattyúval
Harvest Right Liofilizáló L olajmentes vákuumszivattyúval
Harvest Right Liofilizáló L olajos vákuumszivattyúval Inox
Harvest Right Liofilizáló L olajmentes vákuumszivattyúval Inox
Harvest Right Liofilizáló XL Olajos Vákuumszivattyúval Inox
Harvest Right vákuumolajszűrő
Harvest Right vákuumolajszűrő betét (3 db)
Harvest Right tartalék tálca M-típusú gépekhez (5 db)
Harvest Right tartalék tálca L-típusú gépekhez (5 db)
Harvest Right szilikon lap L-méretű tálcához (5 db)
Harvest Right oxigén abszorber 700 cc (50 db)
Harvest Right Mylar tasak 20 x 30 cm (50 db)
Harvest Right Mylar tasak 25 x 35 cm (50 db)
Harvest Right liofilizáló gépek
A Harvest Right 2013 óta gyárt professzionális liofilizáló gépeket Salt Lake Cityben, az Egyesült Államokban. A céget nyugodtan tekinthetjük a fagyasztva szárítás specialistájának, különböző méretű készülékeik egyaránt megfelelnek a háztartási és ipari felhasználók legmagasabb minőségi igényeinek.
A cég tartós sikere mögött a folyamatos fejlesztés és innováció áll. A fagyasztva szárítás önmagában is elképesztően fejlett tartósítási módszer, amivel akár 25-30 évre tudjuk kitolni az élelmiszerek eltartási idejét, de magának az eljárásnak a műszaki hátterében még bőven van lehetőség az továbblépésre. Például az egyik fő fejlesztési irány a készülékek energetikai osztályának növelése, hogy a fagyasztva szárítás ne csak az élelmiszerekkel való gazdálkodás, de az energiafelhasználás tekintetében is még inkább környezettudatos módszerré váljon.
A Harvest Right gépek különlegessége abban rejlik, hogy extrém hosszú távon képesek megőrizni az élelmiszerek ízét és tápanyagtartalmát. A liofilezett élelmiszerekhez ebben a tartósított állapotukban is fogyaszthatók, de ha főzéshez, sütéshez akarjuk felhasználni őket, csupán vizet kell adni hozzájuk és mérettől függően 5-20 perc alatt visszanyerik eredeti formájukat. Ez különösen azok számára lehet hasznos, akik szezonális termékeik frissességét akarják megőrizni vagy felkészülni olyan, előre nem látható helyzetekre, amikor átmeneti problémák adódhatnak az élelmiszerellátással.