A cékla vagy kelkáposzta tartalmú levek íze először talán meglepő, de hamar hozzá lehet szokni, különösen ha elkezdjük megtapasztalni az érzést, amikor az összes egészséges tápanyag elkezd dolgozni a szervezetünkben. Egyszercsak frissebbek, fittebbek, energikusabbak vagyunk, még télvíz idején is! Hetente 3-szor is érdemes fogyasztani és a hatás nem marad el.
Hozzávalók
- 2 paradicsom (180g×2)
- 1 sárgarépa (150g)
- 1 szál zeller (80g)
- 1 kelkáposzta levél (20g)
- 1/4 cékla (50g)
- 1 marék spenót (60g)
- 1/3 káposzta (150g)
- 1 kis csokor petrezselyem (10g)
Elkészítés
- Mossuk meg alaposan a hozzávalókat.
- Hámozzuk meg a zöldségeket és vágjuk fel a hozzávalókat akkorára, hogy beleférjenek a gyümölcsprés adagolónyílásba.
- Készítsük el a levet a Kuvings lassú gyümölcspréssel, váltogatva a hozzávalókat.