Multivitamin lé

Multivitamin lé

A cékla vagy kelkáposzta tartalmú levek íze először talán meglepő, de hamar hozzá lehet szokni, különösen ha elkezdjük megtapasztalni az érzést, amikor az összes egészséges tápanyag elkezd dolgozni a szervezetünkben. Egyszercsak frissebbek, fittebbek, energikusabbak vagyunk, még télvíz idején is! Hetente 3-szor is érdemes fogyasztani és a hatás nem marad el.

 

Hozzávalók

  • 2 paradicsom (180g×2)
  • 1 sárgarépa (150g)
  • 1 szál zeller (80g)
  • 1 kelkáposzta levél (20g)
  • 1/4 cékla (50g)
  • 1 marék spenót (60g)
  • 1/3 káposzta (150g)
  • 1 kis csokor petrezselyem (10g)

 

Elkészítés

  1. Mossuk meg alaposan a hozzávalókat.
  2. Hámozzuk meg a zöldségeket és vágjuk fel a hozzávalókat akkorára, hogy beleférjenek a gyümölcsprés adagolónyílásba.
  3. Készítsük el a levet a Kuvings lassú gyümölcspréssel, váltogatva a hozzávalókat.