Március eleje az az időszak, amikor végképp elfogynak a szervezet nyáron és összel felhalmozott tartalékai. Ez a tavaszi fáradtság ideje amikor az immunrendszer nehezebben veszi fel a harcot melegedő időben feléledő baktériumokkal. Ilyenkor jön csak igazán jól egy vitaminokban és antioxidánsokban gazdag gyümölcslé, ami csökkenti a fáradságot és felerősíti az immunrendszert.
Hozzávalók:
- 350 g ananász
- 80 g áfonya
- 70 g eper
Elkészítés
- Mossuk meg a hozzávalókat.
- Hámozzuk meg az ananászt és vágjuk ki a közepét. Az eperről is távolítsuk el a szárát
- Daraboljuk az ananászt akkorrára, hogy beleférjen a gyümölcsprés adagolónyílásába..
- Készítsük el a levet a Kuvings lassú gyümölcspréssel. Préselés közben váltogassuk a hozzávalókat.
- Öntsük az elkészült levet egy magas pohárba, és élvezzük azonnal.