Fáradtságűző gyümölcsital

Fáradtságűző gyümölcsital

Március eleje az az időszak, amikor végképp elfogynak a szervezet nyáron és összel felhalmozott tartalékai. Ez a tavaszi fáradtság ideje amikor az immunrendszer nehezebben veszi fel a harcot melegedő időben feléledő baktériumokkal. Ilyenkor jön csak igazán jól egy vitaminokban és antioxidánsokban gazdag gyümölcslé, ami csökkenti a fáradságot és felerősíti az immunrendszert.

 

Hozzávalók:

  • 350 g ananász
  • 80 g áfonya
  • 70 g eper 

 

Elkészítés

  1. Mossuk meg a hozzávalókat.
  2. Hámozzuk meg az ananászt és vágjuk ki a közepét. Az eperről is távolítsuk el a szárát
  3. Daraboljuk az ananászt akkorrára, hogy beleférjen a gyümölcsprés adagolónyílásába..
  4. Készítsük el a levet a Kuvings lassú gyümölcspréssel. Préselés közben váltogassuk a hozzávalókat.
  5. Öntsük az elkészült levet egy magas pohárba, és élvezzük azonnal.