Vörösboros Sangria

Vörösboros Sangria

Az Ibériai-félsziget nyári, gyümölcsös itala a vörösboros sangria.
A koktél egyszerre hűvös, friss, telt és zamatos: igazi közönségkedvenc


Hozzávalók 

1 adaghoz

  • 100 ml vörösbor 
  • 120 ml narancs 
  • 100 g őszibarack 
  • 120 g vörös szőlő 
  • Egy csipet fahéj


Elkészítés

  1. Hámozzuk meg a narancsot, és magozzuk ki az őszibarackot.
  2. Szedjük le a szőlőszemeket a fürtről és mossuk meg alaposan.
  3. Tegyük az őszibarackot, a narancsot és a szőlőt a Kuvings turmixgépbe, keverjük el alaposan, végül adjunk a turmixhoz egy rúd fahéjat.
  4. Öntsük a vörösbort a turmixhoz és keverjük el. 
  5. Szervírozzuk az italt jégkockákkal.