Téli gyümölcs puncs (alkoholmentes)

Téli gyümölcs puncs (alkoholmentes)

A fahéjas téli gyümölcs puncs tökéletes bevezetője a téli, karácsonyi időszaknak. Egészséges és finom: ki kell próbálni!

 

Hozzávalók

2-3 pohárhoz (a pohár méretétől függően)

  • 3 alma
  • 3 narancs
  • egy marék szilva
  • vörös szőlő
  • fahéjrudak
  • narancs szeletek
  • rozmaring ágak


Elkészítés

  1. Hámozzuk meg a narancsokat.
  2. Vágjuk félbe a szilvát és távolítsuk el a magokat.
  3. Először a szőlőt, majd a szilvát és a narancsokat, végül az almákat helyezzük Kuvings gyümölcsprésbe és facsarjuk ki őket.
  4. Öntsük a kész gyümölcspuncsot poharakba.
  5. Díszítsük narancsszeletekkel, fahéjrudakkal és rozmaring ágakkal.
  6. Hidegen és melegen is fogyasztható.