Gondolta volna, hogy a Kuvings gyümölcspréssel forralt bort is lehet készíteni? De még milyet! Próbálja ki ezt a receptet!
Hozzávalók
- 1 liter vörösbor (félédes)
- 2 fahéjrúd
- 10 szegfűszeg
- 2 csillagánizs
- 3 narancs
- 60-70 g barna cukor
Elkészítés
- Melegítsük fel a vörösbort és a fűszereket egy lábosban.
- Facsarjunk ki 2 narancsot a gyümölcspréssel, és adjuk hozzá a vörösborhoz.
- A harmadik narancsot mossuk meg alaposan forró vízben, szárítsuk meg papírtörlővel és vágjuk vékony szeletekre.
- Tegyünk félre 3-4 narancsszeletet díszítéshez, a többit pedig tegyük a borhoz lábosba.
- Főzzük össze az összes hozzávalót körülbelül 10 percig alacsony lángon. Adjuk hozzá a barna cukrot, keverjük el és készen is vagyunk, már csak kortyolgatni kell!