Meggyes-áfonyás pezsgőkoktél (alkoholmentes)

Meggyes-áfonyás pezsgőkoktél (alkoholmentes)

Antioxidánsokban és vitaminokban gazdag ital tavaszra, amiben egy csipetnyi fűszer bolondítja meg a friss gyűmölcsök ismerős ízeit. Ideális társ a hangulatos tavaszi estékhez, a cukros üdítők egészséges alternatívája.

Hozzávalók

  • 1 csomag fagyasztott meggy
  • 1 csésze áfonya
  • 6 cm friss gyömbér
  • Szénsavas víz
  • Jégkockák
  • Nyírfacukor (xilitol) és lime

Elkészítés

  1. Olvassuk ki a meggyet és helyezzük a Kuvings gyümölcsprésbe
  2. Adjuk hozzá az áfonyát..
  3. Hámozzuk meg a gyömbért és vágjuk kockákra. Ezt is tegyük a gépbe, majd facsarjuk ki az egészet.
  4. Az elkészült léhez adjunk egy kevés szénsavas vizet és jégkockákat.
  5. Ízlés szerint ízesíthetjük nyírfacukorral és lime-mal.
  6. Díszítsük a poharakat lime szeletekkel.