Antioxidánsokban és vitaminokban gazdag ital tavaszra, amiben egy csipetnyi fűszer bolondítja meg a friss gyűmölcsök ismerős ízeit. Ideális társ a hangulatos tavaszi estékhez, a cukros üdítők egészséges alternatívája.
Hozzávalók
- 1 csomag fagyasztott meggy
- 1 csésze áfonya
- 6 cm friss gyömbér
- Szénsavas víz
- Jégkockák
- Nyírfacukor (xilitol) és lime
Elkészítés
- Olvassuk ki a meggyet és helyezzük a Kuvings gyümölcsprésbe
- Adjuk hozzá az áfonyát..
- Hámozzuk meg a gyömbért és vágjuk kockákra. Ezt is tegyük a gépbe, majd facsarjuk ki az egészet.
- Az elkészült léhez adjunk egy kevés szénsavas vizet és jégkockákat.
- Ízlés szerint ízesíthetjük nyírfacukorral és lime-mal.
- Díszítsük a poharakat lime szeletekkel.