Az Alap zöldség dzsúsz telis-tele van energiával és nagyon könnyű elkészíteni. A zöld zöldségek rendszeres fogyasztása csökkentheti a gyulladásokat, javítja az emésztést és támogatja, az immunrendszert valamint a szív és az agy egészséges működését. A betegségek utáni gyógyulásban is felgyorsítja. A zöldség dzsúsz az egyik leggyorsabb, legegyszerűbb módja annak, hogy tegyünk valamit az egészségünkért a reggeli rohanásban.
Hozzávalók:
- 260 g alma
- 130 g zeller
- 70 g uborka
- 30 g citrom
- 10 g gyömbér
Elkészítés:
- Mossuk meg alaposan az almát, a zellert és az uborkát
- Vágjuk őket kisebb kockákra
- Hámozzuk meg a citromot és gyömbért.
- Tegyük a hozzávalókat felváltva a Kuvings gyűmölcsprésbe és facsarjuk ki. Kezdjük a keményebbekkel és folytassuk a puhábbakkal.