Alap zöldség dzsúsz

Alap zöldség dzsúsz

Az Alap zöldség dzsúsz telis-tele van energiával és nagyon könnyű elkészíteni. A zöld zöldségek rendszeres fogyasztása csökkentheti a gyulladásokat, javítja az emésztést és támogatja, az immunrendszert valamint a szív és az agy egészséges működését. A betegségek utáni gyógyulásban is felgyorsítja. A zöldség dzsúsz az egyik leggyorsabb, legegyszerűbb módja annak, hogy tegyünk valamit az egészségünkért a reggeli rohanásban.

 

Hozzávalók:

  • 260 g alma 
  • 130 g zeller 
  • 70 g uborka 
  • 30 g citrom 
  • 10 g gyömbér 

 

Elkészítés:

  1. Mossuk meg alaposan az almát, a zellert és az uborkát
  2. Vágjuk őket kisebb kockákra
  3. Hámozzuk meg a citromot és gyömbért.
  4. Tegyük a hozzávalókat felváltva a Kuvings gyűmölcsprésbe és facsarjuk ki. Kezdjük a keményebbekkel és folytassuk a puhábbakkal.