DRY AGER DX 500 Black PREMIUM S "SmartAging®" Húsérlelő Hűtő Csomag Ajánlat
DRY AGER DX 500 Black PREMIUM S "SmartAging®" Húsérlelő hűtő + Állvány Csomag Ajánlat
DRY AGER DX 500 PREMIUM S "SmartAging®" Húsérlelő hűtő
DX 500® PREMIUM S "SmartAging®" Húsérlelő hűtő + LED Sófal
DRY AGER DX 1000 PREMIUM S "SmartAging" Húsérlelő hűtő
DX 1000® PREMIUM S "SmartAging®" Húsérlelő hűtő + LED Sófal
Dry Aging Biblia - receptkönyv az érlelőhöz (német nyelven)
Dry Aging Biblia - receptkönyv az érlelőhöz (angol nyelven)
DRY AGER DX 6000 Érlelőkamra hűtőegység 10m³-ig
DRY AGER DX 7000 Érlelőkamra hűtőegység 16m³-ig
DRY AGER DX 8000 Érlelőkamra hűtőegység 24m³-ig
Dry Ager DX1000P Tartozékcsomag
Dry Ager Acél akasztó (DX1000)
Dry Ager rácsos polc (DX1000)
Display pódium - DX1000 Húsérlelőhöz
Dry Ager Rácsos félpolc (DX1000)
Dry Ager rácsos polc (DX500)
Dry Ager Polc szalámihoz és sonkához (DX1000)
Dry Ager Acél akasztó (DX500)
Dry Ager SaltAir sótégla szett (DX500)
Dry Ager SaltAir sótégla szett (DX1000)
Dry Ager SaltAir tálca (DX500)
Dry Ager SaltAir tálca (DX1000)
Dry Ager Hús címke
Dry Ager S-kampó
Dry Ager Forgó kampó (1db)
Dry Ager Aktívszén szűrő
DRY AGER Speciális tisztító spray
Dry Ager Kés Szett Szeleteléshez Olajfa nyéllel
Dry Ager Steak kés (4db)
Dry Ager Steak serpenyő Ø28cm
Dry Ager - UVC1 Izzó DX500 és DX1000-es Hűtőszekrényhez
Dry Ager - UVC2 Izzó DX500 és DX1000-es Hűtőszekrényhez
Dry Ager - Vágásálló Kesztyű L-es Méret
Dry Ager DX1000 - Fa Polc Készlet Sajtok és Borok Számára
Dry Ager DX500 - Fa Polc Készlet Sajtok és Borok Számára
Dry Ager DX500 - Tároló Szekrény DX500-as Hűtőhöz
Dry Ager - SmartAging®
A tökéletes szárazon érlelt steak
Elismerten a legjobb és legfinomabb hús a szárazon érlelt marhahús. Az érési folyamat során a hús rendkívüli módon puhul meg, különösen, ha kellőképpen, zsírszövetekkel márványosan átszőtt. Az idő alatt, míg a hús a Dry Ager húsérlelő hűtőszekrényben függ, ízei intenzívvé válnak és az érlelés végére semmihez sem fogható fantasztikus aromák tűnnek fel. Illata hol spanyol száraz érlelt sonkára hol egy kellemesen érett francia sajtra vagy frissen sült kenyérre emlékeztet. Az érlelés végére a hús külseje sötét bíbor színűre szárad, amelyet a folyamat végeztével a kicsontozás után és a felhasználás előtt a lehető legvékonyabban egy éles késsel eltávolítunk. A hús szép szeletekre vágva máris sütésre kész.
Az eredmény nem említhető egy lapon a nem érlelt húsból készült steakkel. A hús sokkal intenzívebb ízű és puha állaga miatt szinte olvad a szájban. A nyilvánvaló titok a keringő levegő, a hőmérséklet és a megfelelő páratartalom kiegyensúlyozott együttesében van, amely a fehérjékben lévő enzimek átalakulását, ilyen az ínyencek számára felbecsülhetetlen értékké alakítja.
DRY AGER húsérlelő hűtő Önnek
Kifejlesztettük a megfizethető áru teljes szárazérlelésre alkalmas profi érlelőszekrényt, amelyik pont olyan jól néz ki, mint amilyen jól működik. Külső megjelenése időtálló, modern design – belül csúcs precíziós mérnöki teljesítmény, a kézművesség és a high-tech találkozása. A hús a csonton érik a szekrény belsejében 1,5°C-on 82%-os páratartalom mellett. A pontosan vezérelt elektronika akkurátusan szabályozza a DRY AGER DX érlelőszekrények belső hőmérsékletét, amely 0,1°C – onként állítható.
A belső páratartalom folyamatos szinten tartásáról az integrált HumiControl rendszer gondoskodik a 40%-90%-os tartományon belül. Az elvárt és tökéletes mikroklíma fenntartását az ideális mértékű légmozgás és folyamatos sterilizáció mellet, a külső hőmérséklet akár szélsőséges ingadozásai ellenére is a DX AirReg modul garantálja. Az értékes beltartalom UV fény elleni védelmére az elegáns rozsdamentes acél keretű hőszigetelt üvegajtó lágy fémbevonatot kapott.
A Dry Ager nem csak marhahús, de szalámik, kolbászok, sonkák és számos egyéb húskészítmény érlelésére is alkalmas. Miért ne próbálná ki akár sajt érlelésére?
SmartAging® Mit szeretne érlelni?
Dry Aging 2.0 – készen áll rá? A SmartAging® technológiának köszönhetően sokféle érlelt élelmiszer készíthető. Marhahús, sertéshús, vadhús, baromfi, sonka, kolbász, hal, sajt, bor, sőt még fűszernövények és tészta is. A szárazérlelési lehetőségek szinte végtelenek.
Merítsen ihletet a DRY AGING Bibliából, számtalan érlelési recepttel, vagy egyszerűen válassza ki kedvenc húsféléjét. A könyv végig vezeti Önt minden egyes lépésen.
Hús, szalámi, sajt, hal. Rengeteg a lehetőség.
Lépésről lépésre az Ön kedvenc ínyencségeiért
A részletes instrukciók végig vezetik Önt az érleléshez szükséges minden lépésen. A Szalámit, kolbászt vagy sonkát először el kell készítenünk. A DRY AGING Biblia segítségével ez nem okozhat gondot. A receptúrák és összetevőlisták, a pontos mennyiségek és az érthető instrukciók segítségével könnyedén elkészítheti a nyersterméket. Így már készen áll az érlelésre.
Íz intenzitás.
A DXTasteReg®-nek köszönhetően Ön dönthet az érleléssel születő ízek intenzitásáról. Az idő, a hőmérséklet, a páratartalom és a megfelelő légáramlás azok a paraméterek, melyek befolyásolják és meghatározzák a végeredmény ízeit. Öntől függ. A DXTasteReg® technológiának köszönhetően három ízkategória közül választhat: „alap”, „intenzív” és „intenzív +”
Válassza ki az Önszámára megfelelő érlelő programot! Intelligens érlelő program a korlátlan lehetőségekhez. Egyszerűen indítsa el a megfelelő érlelő programot, a DRY AGER-en. Legyen szó marha, sertés vagy vadhúsról, szárnyasról, sonkáról, kolbászról, halról, sajtról, borról, fűszernövényekről vagy tésztáról. Még speciális esetekre is megfelelő programot. Ilyen lehet a vákuumcsomagolt hús érlelés, gyümölcs szárítás, demomód vagy az készülék előtisztítása, mindez egyetlen gombnyomással.
Összetett szárazérlelési folyamatok is indíthatóak, melyeket beavatkozás nélkül végig visz a készülék. Ilyen például az érlelt szalámik és húskészítmények esete, ahol a hosszú idő alatt a hagyományos érlelésnél előforduló értékek szerint halad a program. A tökéletes eredmény csak egy gombnyomásra van.
Az ön feladata a legnehezebb. Várnia kell.
Ez ugyan a legnehezebb rész. De azzal a bizonyossággal várakozhat, hogy az eredmény tökéletes lesz.
A SmartAging technológia segítségével minden automatikusan működik. A profik által fejlesztett kifinomult érlelési programoknak köszönhetően nem kell folyamatosan aggódnia az aktuális érési szint és annak paraméterei miatt.
Garantáltan tökéletes. Mindig.
Kezében a lehetőség olyan érlelt termékek készítéséhez, melyek soha korábban nem tudott volna megoildani. Érlejen kíválódra steaknek való marhahúst vagy vágjon bele egy igazi érlet szalámi és kolbász készítésébe. Utánozhatatlan intenzív aromák és az ínyenceket is meglepő állagokat fog tapasztalni.Soha nem volt ilyen egyszerű és biztonságos az érlelés. Csak egyetlen gombnyomásra van szükség a legjobb eredmény eléréséhez.
A valódi kulináris élvezetek eléréséhez A Dry Aging bibliában számtalan receptet talál. Készen áll a SmartAging®-re?
A száraz érlelés bibliája.
Több mint Tízparancsolat a tökéletes eredményért. A Dry Aging Bibliával könnyedén válhat profivá és még kreatívabbá teszi a profikat. A több mint 300 oldalas könyvből mindent megtudhat az élelmiszerek száraz érleléséről.
Ez az új és esszenciális tudásanyag a szárazérlelésről…
Átfogó információk, vegytiszta tudásanyag, egyszerű instrukciók és meglepő inspirációk összessége a szárazérlelés elméletétől a gyakorlatig. A legfontosabb, hogy a könyv lépésről lépésre végig vezeti Önt a teljes érlelési folyamaton. A megfelelő hús vagy más élelmiszer kiválasztásától a nyerstermék ideális elkészítésén vagy előállításán át, a megfelelő eszközök és megfelelő érlelési program használatától egészen az elkészítésig. A Dry Aging Biblia minden Dry Ager érlelőszekrény tulajdonos számára ajánlott.
A DRY AGER® Húsérlelő Szekrények Alkalmazási Területei
Háztartás – Otthon minden jobb
Azok számára, akik törődnek azzal, hogy mit esznek, a DRY AGER® húsérlelő szekrények új generációja lehetővé teszi, hogy otthonukban is professzionális eredményeket érjenek el. A száraz érlelés folyamata tökéletesen koordinált, így a hús, szalámi, sonka, sajt, és sok más étel mindig kifogástalan minőségben kerülhet az asztalra. Nincs többé kockázat hiszen a DRY AGER® érlelő hűtő biztosítja az optimális páratartalmat és hőmérsékletet minden érlelési folyamat során.
A DRY AGER® húsérlelő szekrények használata nemcsak a tökéletes érlelést biztosítja, hanem fenntarthatóbbá is teszi az életmódot, hiszen lehetőséget ad arra, hogy otthonodban hozd ki a legtöbbet az értékes alapanyagokból. Az ellátási láncok rövidítésével és az ételek eredetének átláthatóságával egyre fontosabb szerepet kap a minőség és a tudatos fogyasztás.
Élelmiszer kiskereskedelem – Hentes és húsfeldolgozó
A DRY AGER® hűtők segítségével a hentesek és húsboltok könnyedén bővíthetik kínálatukat házilag érlelt termékekkel, mint például érlelt marhahús, házi szalámi, sonkaspecialitások vagy sajtok. Ezekkel a prémium termékekkel az üzletek vonzóbbá válhatnak a minőséget előnyben részesítő vásárlók számára.
A DRY AGER® érlelő hűtők különösen előnyösek, hiszen biztosítják a megfelelő páratartalmat a szalámik érleléséhez, így garantáltan kiváló minőségű termékeket kínálhatnak. A DX 1000 típusú Dry Ager hűtő gyorsan megtérülhet, hiszen az új termékekkel az értékesítési potenciál is bővül.
Étterem – Magasabb szintű gasztronómia
A DRY AGER® húsérlelő szekrények az éttermek számára is nagy előnyöket kínálnak. A professzionális konyhákban elhelyezett dry ager hűtők biztosítják a húsok, sonkák és sajtok tökéletes érlelését. Az étterem vendégei számára egyedi élményt nyújt, ha saját szemükkel követhetik az érlelési folyamatokat, és kiválaszthatják kedvenc húsdarabjaikat. Ezzel nemcsak az ételminőség javul, hanem az étterem forgalma is növekedhet.
A DRY AGER® szekrények nemcsak az érlelés terén nyújtanak biztonságot és kiváló eredményeket, hanem vizuális élményt is kínálnak, ami különleges atmoszférát teremt az étteremben. Egy hotel éttermében elhelyezve a DRY AGER® húsérlelő hűtő hozzájárul a vendégek kulináris élményeinek fokozásához, és biztosítja a minőségi ételek folyamatos rendelkezésre állását.
A DRY AGER® húsérlelő szekrények ideális megoldást jelentenek mind otthoni, mind professzionális felhasználásra. Legyen szó hús, szalámi vagy sonka érleléséről, ezek a dry ager hűtők garantálják a tökéletes eredményt. A száraz érlelés, a szalámi érleléshez szükséges megfelelő páratartalom, és a sonka érlelése mind megvalósítható a DRY AGER® segítségével, amely így nemcsak a minőséget javítja, hanem a fenntarthatóságot is támogatja.